Än i dag så används olja till uppvärmning av både hushåll och Industrier även om det minskar för varje år, vår leverantör har lång erfarenhet av att leverera villaolja till Sveriges hushåll och industri. Vi har konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda er en möjlighet att sprida kostnaden över året. Vi har tre olika varianter av Eldningsolja/villaolja. 1. Den ena är avsedd för oljetankar och ledningar placerade inomhus där temperaturen aldrig sjunker under 0 oC (E10). 2. Har du en oljetank placerad utomhus, i kallförråd, nedgrävd eller liknande, finns även en variant som tål temperaturer ned till ca -30 oC (E32). 3. För dig som tänker extra mycket på miljön, erbjuder vi en olja som är praktiskt taget svavelfri och med lägre aromathalt. Oljan har dessutom mycket goda förbränningsegenskaper, är extremt k&oml;ldtålig, och kan användas i både inomhus- och utomhustank.

 

Passa på att fylla på din oljetank. Här kan du se våra dagsaktuella priser och göra en beställning. Välj mellan basolja och vår miljöolja som är snällare mot miljön. Läs gärna mer om vår miljöolja.

 

Vid förbränning av svavelhaltiga eldningsoljor utsöndras det svavel som bidrar till sura regn som i sin tur påverkar trädets tillväxt. Miljöolja innehåller nästan inget svavel och är den mest skonsamma oljan för naturen. Därför föreslår vi att du. hansa aldrig genom att välja den temperaturkänsliga oljan om du är osäker på om temperaturen kommer att understiga 0 (noll) grader Celsius. Utsätts den olja som är temperaturkänslig för kyla kan paraffinutfällning eller isbildning uppstå. Detta kan leda till att ledningar och filter sätts igen eller att issörja bildas på oljetankens botten vilket i sin tur kan orsaka kostsamma dirftstörningar.

 

Välkommen till Svensk Villa Energi

Svensk Villa Energi.se är din energileverantör på nätet när det gäller pellets ,olja eller diesel. Vi finns i Jönköping, men levererar över hela landet. Besök butiken och gör ditt val redan nu.

 

Click Here For More Information About Villaolja

 

ADRESS

Svensk Villa Energi AB

Grantorpet 4

566 36 HABO

 

Ring oss på:

036 340 800

 

Öppet:

Måndag-Fredag 08:00-17:00

Lördag 10:00-15:00

 

Kontakta oss på:

info(@)svenskvillaenergi.se

Orgnr: 556963-3232

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Shared Ticket Bins

Pages